úterý 27. září 2016

Autumn surprise




27.9.2016
Už je to skoro 9 měsíců, kdy jsme se s milým rozhodli osamostatnit se. Ráno se vzbudit v malým bytečku, zachumlaní společně pod jednou dekou. Oproti Kubovi jsem ranní ptáče a tak zatím co ještě dospává, já už si s horkým hrnečkem kafe sedám k Elle a pročítám první články. Oba dva poté společně trávíme klidný den jen pro odpočinek u nás doma. A málem bych zapomněla, v posteli se k nám po večerech bude tulit malý francouzský buldoček, který si bude hlasitě pochrupovat.



Za těch pár měsíců, kdy jsme se na naše první společné bydlení připravovali, jsme měli tolik představ o našem budoucím domově. Malý balkon, kde bych měla tolik kytiček, jen co by se jich tam vešlo. K jakému rohu v obýváku dáme tu krásnou novou sedačku a milý k jakému oknu si umístí svůj stůl, na který se tak těší. Já si ještě samozřejmě sním v malých dekoracích, který náš byt udělají útulným. Polštářky na sedačce s krásnými vzory, rámečky s fotkami na poličkách vedle mých nejoblíbenějších knížek a hodně kytiček v květnících sladěné ve stejné barvě jako svíčky, které po večerech provoní celé místnosti.

A teď už se blížíme pomalu k cíli.
Díky víkendu marianne už máme některé vybavení, jako je rychlovarná konvice a mikrovlnka, které jsou sladěny do stříbrné barvy. Krásný světlý botník úsporný k místu a prosklený stůl, kde budeme trávit společné obědy a večeře. Už jen stačí vybrat ten správný byt, který nás něčím okouzlí a já budu konečně spokojená a šťastná.






2 komentáře:

  1. Přesně takhle bych chtěla útulný pokojík pro naše první společné bydlení s partnerem :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  2. marianne kupony su super vec aj ja som ich vyuzila :)

    Pozyvam na luxusnu giveaway o Rowenta kulmu a DOVE vlasovy balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat